flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага попередження інфекційних захворювань

20 жовтня 2020, 15:44

13 жовтня 2020 Кабінет Міністрів постановою № 956 вніс зміни до постанови від 22 липня 2020 р. № 641, якою змінив дату продовження карантину в Україні з 31 жовтня на 31 грудня.

15 жовтня 2020 року, місто Кременчук перевели у помаранчеву зону епіднебезпеки,в ідповідне рішення ухвалили на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Нове зонування діє з понеділка,19 жовтня 2020 року.

            Крюківський районний суд м. Кременчука продовжує працювати в звичному режимі, а судді та апарат суду щодня перебувають в зоні ризику. 

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подавати заяви та процесуальні документи у такий спосіб:

  • поштою на адресу: вул. Троїцька, 37/49, м. Кременчук , 39605;
  • через сервіс «Електронний суд»;
  • за допомогою електронної пошти:  inbox@kr.pl.court.gov.ua (попередньо відскановані та з накладанням електронного цифрового підпису).

В приміщення суду пропускаються лише громадяни, які з’явилися для участі в судових засіданнях, в тому числі призначених в режимі відеоконференції, за наявності судової повістки про виклик чи судової повістки-повідомлення.

Видача копій судових рішень проводиться за заявою з зазначенням контактного номеру телефону.

Перебування  в приміщенні суду можливе лише у у засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках).

З метою попередження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, Крюківський районний суд м. Кременчука наполегливо просить громадян утриматися від відвідування суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

 

Контакти для отримання роз’яснень та додаткової інформації: 068 848 78 95.

 

Дякуємо за розуміння. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких!