flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд резонансної справи щодо незаконного виготовлення, збуту наркотичних засобів та психотропних речовин організованою групою

01 лютого 2021, 15:16

У зв’язку з підвищеною увагою суспільства до кримінального провадження № 537/3588/20 (провадження № 1-кп/537/51/2021) по обвинуваченню у створенні злочинної організації (ч. 1 ст. 255 КК України в редакції 05.04.2020 року) та здійснення такою організацією незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 3 ст. 307 КК України), використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів ( ч. 2 ст. 306 КК України), носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу ( ч. 1 ст. 263 КК України), Крюківський районний суд м. Кременчука інформує:

  • судове засідання призначено на 02 лютого 2020 року о 10.00 год.;
  • справа слухається колегією суддів у складі: головуючий суддя – Маханьков О.В., судді – Дяддечко І.І. та Фадєєва С.О..

З метою запобігання подальшому розповсюдженню неправдивих даних, що можуть привести до введення громадськості в оману повідомляємо, що дана справа розглядається ПУБЛІЧНО, У ВІДКРИТОМУ судовому засіданні, з ДОТРИМАННЯМ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ, встановлених постановами Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями), від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», та  у зв’язку із продовженням до 28 лютого 2021 року на території України дії карантину з метою запобігання виникнення та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Для  визначення кількості осіб, які можуть бути присутні в судовому засіданні, зокрема, представників ЗМІ та представників громадських організацій (об’єднань), просимо завчасно, до початку судового засідання, повідомити представнику Служби судової охорони про свій намір бути присутнім у такому засіданні.

Нагадуємо! При реєстрації обов’язково необхідно пред’явити представнику Служби судової охорони документ, який посвідчує особу, а також перебувати  в приміщенні суду лише у  засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках)! 

            З повагою, прессекретар суду