flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо відвідувачам Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області, що м. Кременчук належить до помаранчевої зони епідеміологічної небезпеки!

06 квітня 2021, 10:15

Нагадуємо відвідувачам Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області, що м. Кременчук належить до помаранчевої зони епідеміологічної небезпеки!

            У Крюківському районному суді м. Кременчука Полтавської області постійно вживаються заходи щодо дотримання карантинних обмежень, зокрема, наказом Голови суду № 06.6 від 01.03.2021 продовжено особливий режим роботи суду до 30.04.2021 включно, згідно з яким:

  1. Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  2. Припинено всі заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду та забезпеченням діяльності органів судової влади (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей тощо);
  3. Обмежено допуск в судові засідання та приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань;
  4. Обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;
  5. Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи за наявності такої технічної можливості здійснювати в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві. Громадянам заяви про ознайомлення надсилати на офіційну електронну адресу суду.
  6. Канцелярії суду забезпечити прийом документів від громадян без доступу до службових кабінетів у відведеному місці на першому поверсі будівлі суду з дотриманням безпечної дистанції.
  7. Обмежено проведення засідань в режимі відеоконференцій за дорученням інших судів України, у випадку, якщо особа, яка з’явилася до Крюківського районного суду м. Кременчука для участі у засіданні з ознаками респіраторного захворювання. При цьому відповідальній особі, в обов’язковому порядку виходити на зв’язок з судом та повідомляти, що учасник по їхній справі з’явився, але не був допущений до суду у зв’язку з наявністю у нього ознак захворювання. Сеанси відеоконференцзв’язку проводити лише за умови бронювання майданчика для проведення відеоконференцзв’язку за допомогою WEB – програми «Бронювання систем відеоконференцзв’язку» та отримання судом копії ухвали про необхідність забезпечення відеоконференції.
  8. Учасники судових засідань та інші особи, які прибули до суду, зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски (медичні чи виготовлені самостійно).

 

Рекомендуємо громадянам скористатись можливістю подавати заяви та процесуальні документи у такий спосіб:

  1. поштою на адресу: вул. Троїцька, 37/49, м. Кременчук , 39605;
  1. через сервіс «Електронний суд»;
  2. за допомогою електронної пошти:  inbox@kr.pl.court.gov.ua (попередньо відскановані та з накладанням електронного цифрового підпису).

Також рекомендуємо учасникам справ подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними у справі матеріалами, але виключно за своїм волевиявленням!

 

З метою попередження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, Крюківський районний суд м. Кременчука просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Контакти для отримання роз’яснень та додаткової інформації: (05366) 3-31-08 або 068 848 78 95.

 

Дякуємо за розуміння. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких!