flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

конкурс інструкція

17 жовтня 2017, 16:12

Додаток 1 до листа від 17.10.2017 року

№ 01-26/401/ТО-17

 

 

Інструкція кандидата по роботі в системі оцінювання знань Національного агентства з питань державної служби

 

Вхід кандидата в систему оцінювання

 

Для входу в систему оцінювання знань кандидат повинен ввести на сторінці логін і пароль, виданий йому адміністратором Національного агентства України з питань державної служби.

 

 

При успішній автентифікації кандидат потрапляє в свій особистий кабінет.

 

 

Особистий кабінет складається з трьох елементів:

 Головне меню (знаходиться зліва)

 

Головне меню складається з пунктів:

  1. Мої вакансії;
  2. Мої тести.

 Основний робочий екран

 Допоміжна панель (знаходиться зверху).

 

На панелі видно Прізвище, ім’я та по батькові кандидата та кнопку виходу з особистого кабінету.

Мої вакансії

Даний розділ меню відображає список всіх вакансій кандидата, за яким він повинен пройти тестування або проходив. Вакансія містить назву посади та її опис. Присутня  кнопка «Переглянутися тести», по якій кандидат може переглянути список тестів, які він проходив по даній вакансії або повинен пройти.

Мої тести

Даний розділ меню відображає список всіх тестів, який кандидат проходив або повинен пройти. Кожен тест містить назву тестування та вакансії, а також кнопку для проходження тестування або перегляду результату пройденого тесту.

 

Проходження тесту

 Для проходження тестування, кандидат повинен обрати із списку тестів необхідної вакансії – вид тестування та натиснути кнопку «Розпочати тест». Кандидат може почати тест, якщо він йому доступний з обмеженим інтервалом часу. Якщо тест не доступний, то замість кнопки «Розпочати тест» буде відображатися дата і час, відповідно з якої кандидат зможе почати проходження тестування.

 Як тільки кандидат почне проходження тестування, йому буде запропоновано ввести ПІН код(видається адміністратором НАДС). Кандидат повинен ввести пін код та натиснути кнопку «Далі».

 Якщо код введений вірно, кандидат потрапляє на сторінку ознайомлення з системою проходження тесту.

 За допомогою кнопок «Назад» і «Далі» є можливість переходити по розділах сторінки та ознайомлюватися з системою проходження тестування. Як тільки ви побажаєте завершити знайомство з системою, то натисніть кнопку «Завершити ознайомлення».

Почати тестування, можливо тільки натиснувши кнопку «Розпочати».

 Відповідно з’явиться панель з питаннями та варіантами відповідей (з яких один правильний варіант).

 Кандидат повинен вибрати необхідний варіант і перейти до наступного питання натиснувши кнопку «Далі».

 У будь-який момент до завершення тестування, кандидат може переглянути список усіх питань, натиснувши на кнопку «Список питань». У списку можна переглянути питання, на які вже надано відповіді.

Кандидат може переглянути, кількість часу, яка залишилася до кінця проходження тестування за допомогою індикатора зворотного відліку, який знаходиться вправому куті.

 Також можна пропустити питання тесту, до того як надана відповідь, натиснувши кнопку «Пропустити»та повернутися до нього пізніше.

Кандидат може достроково завершити проходження тестування, натиснувши в правому верхньому куті кнопку «Завершити достроково!»

Після проходження тесту, перед кандидатом з'явиться результат проходження тестування.

Кандидат може переглянути результат пройденого тестування в особистому кабінеті в розділі «Мої тести»обравши необхідний тест та натиснувши кнопку «Результати».