flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Що таке справедливість та як працює суд? Про це сьогодні дізнались учні Кременчуцької загальноосвітньої школи № 16 під час Уроку справедливості.

15 листопада 2019, 15:34

 

 

Крюківський районний суд м.Кременчука приєднався до Всеукраїнської акції «Урок справедливості», ініційованої Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України.

Сьогодні, 15 листопада 2019 року, суддею – спікером Крюківського районного суду м.Кременчука Зоріною Д.О. проведено Урок справедливості для учнів 4-А класу Кременчуцької загальноосвітньої школи № 16. Захід здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Під час Уроку справедливості дітлахи переглянули мультфільм «Слон проти Жирафи», мали змогу відчути себе суддями та спробували справедливо вирішити спір, який виник між героями мультфільму.

Кожен маленький справедливець прийняв активну участь в обговоренні  мультфільму та висловив свою думку про те, яке  ж рішення судді у спорі буде найбільш справедливим.

За результатами проведення Уроку учні отримали наліпки членів клубу «Справедливці», диплом про участь класу в акції та книгу «Справедливці».

#арссу,#клубсправедливці,#клубсправедливці-2