flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем державної служби!

23 червня 2023, 13:07

23 червня в Україні відмічається День державної служби. Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. 

          Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

           Вірно, чесно, шляхетно служити своєму народові та державі в ім'я її процвітання для українців у всі часи було почесним обов'язком. На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

           Щиро бажаємо Вам витримки і терпіння, таких необхідних у вашій роботі. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Бажаємо Вам здоров’я, мудрості, витримки у всіх життєвих випробуваннях, добра і добробуту, заслуженої шани і вдячності людей!