flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

24 грудня 2019, 14:02

24 грудня 2018 року року у Крюківському районному суді м. Кременчука проведено День відкритих дверей. Відвідувачами суду були учні 4 – ого класу Кременчуцької ЗОШ №16 разом з класним керівником Черниш Оленою Іванівною.

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію приміщенням Крюківського районного суду м. Кременчука: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, інформаційних стендів, ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, а також доповідь керівника апарату суду Даніліної Жанни Олександрівни про загальний порядок роботи суду.

Розпочинаючи даний захід керівник апарату суду Даніліна Ж.О. коротко ознайомила учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи, а також зазначила, що проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян та рівня довіри до суду.

Ознайомлення з роботою суду розпочалося із зали судового засідання, де присутні школярі дізналися як проводиться судове засідання, як учасники процесів та присутні в залі повинні себе поводити під час судового засідання, де розміщуються судді, секретар судового засідання та учасники процесу. Керівник апарату суду розповіла школярам про можливість проведення судового засідання в режимі відео конференції за допомогою спеціального обладнання, що дозволяє учасникам справи брати участь у розгляді справи дистанційно.

Далі діти ознайомилися з робочими кабінетами суддів.

Після інформативних доповідей та ознайомленням з роботою працівників суду керівник апарату суду Даніліна Ж.О. провела учасникам екскурсію приміщенням суду та відповіла на питання, що цікавили учнів.

У фінальній частині, за підсумками проведеного заходу Дня відкритих дверей, діти та їх класний керівник висловили подяку керівництву суду за його проведення.